ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το ιστολόγιο έχει ολοκληρώσει τον κύκλο λειτουργίας του και που κράτησε από το Σεπτέμβριο του 2013 ως τον Ιούνιο του 2014.
ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014....

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκίνησε. Μα αυτή τη φορά δεν είμαστε μαζί. Μια άλλη δασκάλα, η αγαπητή κ. Βάσω, είναι η δασκάλα της τάξης σας. Κι εκείνη θα σας λέει τι και τι έχετε να διαβάσετε στο σπίτι. Από μένα πολλές ευχές σε όλους σας για ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ!!!!!!!!

23 Οκτ 2013

Έκθεση της Helmepa Junior στο Ναυτικό Μουσείο


Εγκαινιάζεται αύριο στο Ναυτικό Μουσείο έκθεση της Helmepa Junior με έργα παιδιών - μελών της οργάνωσης και στην οποία μέλη πλέον είναι και τα δικά μας Πρωτάκια. 

Στην έκθεση, που θα διαρκέσει ως τις 22 Νοεμβρίου, θα εκτεθεί και έργο παλαιών μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης και με πρώτο βραβείο στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής της Helmepa Junior το 2006 και που είχα την ευτυχία να είμαι δασκάλα τους εκείνη την περίοδο: 


Ποιος ξέρει; Ίσως και τα φετινά Πρωτάκια να μας δώσουν μια τέτοια χαρά. Ο διαγωνισμός γίνεται την άνοιξη και ως τότε σίγουρα θα έχουν προοδεύσει αρκετά στη ζωγραφική με τη βοήθεια και της καθηγήτριας εικαστικών του σχολείου μας, της  κ. Βαϊανού. 

Αν και ο στόχος δεν είναι το βραβείο αλλά η εμπειρία της συμμετοχής στον κοινό αγώνα χιλιάδων παιδιών για καθαρές θάλασσες και ακτές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου