ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το ιστολόγιο έχει ολοκληρώσει τον κύκλο λειτουργίας του και που κράτησε από το Σεπτέμβριο του 2013 ως τον Ιούνιο του 2014.
ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014....

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκίνησε. Μα αυτή τη φορά δεν είμαστε μαζί. Μια άλλη δασκάλα, η αγαπητή κ. Βάσω, είναι η δασκάλα της τάξης σας. Κι εκείνη θα σας λέει τι και τι έχετε να διαβάσετε στο σπίτι. Από μένα πολλές ευχές σε όλους σας για ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ!!!!!!!!

6 Οκτ 2013

Η τάξη μας απέκτησε και FORUM!!!

Σας ενημερώνουμε, και σε περίπτωση που δεν το είδατε ήδη, πως παράλληλα με το παρόν ιστολόγιο, τα ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ Α2, και τον ιστότοπο ΠΡΩΤΑΚΙΑ (όπου ανεβάζουμε διάφορα αρχεία) δημιουργήσαμε και φόρουμ για την τάξη μας:

http://sxoleio.foruminute.com/

Το φόρουμ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Τους λόγους της ίδρυσης και φόρουμ μπορείτε να τους διαβάσετε αναλυτικά εδώ:

http://sxoleio.foruminute.com/t10-topic

Παρακαλούμε λοιπόν να το επισκεφθείτε και ελπίζουμε να γίνετε και μέλη του!

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων εκ μέρους τυχαίων επισκεπτών αυτής της σελίδας: Μέλη στο φόρουμ γίνονται δεκτά μόνο όσοι ανήκουν στην κοινότητα της τάξης μας, δηλαδή γονείς των μαθητών του τμήματος και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας. Όσο για τους ίδιους τους μαθητές είναι ακόμη πολύ μικροί για κάτι τέτοιο!

Παρακαλούμε δείτε και το Ευρετήριο του φόρουμ:

http://sxoleio.foruminute.com/forum

προκειμένου να εντοπίσετε τον κατάλογο όλων των θεμάτων που δημοσιεύονται εκεί.

Παράλληλα στη σελίδα ΠΟΡΤΑΛ

http://sxoleio.foruminute.com/

που είναι κάτι σαν σαλόνι του φόρουμ, μπορείτε να δείτε στο δεξί της μέρος τη στήλη με τις πρόσφατες αναρτήσεις στο φόρουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου